Deutsch English Nederlands
Bosch Diesel Center
C. RenesC. RenesC. RenesC. Renes

Onze diensten

Revisie van startmotor en dynamo

Beoordelen en reviseren van het start en laadsysteem van een motor behoort tot een groot deel van onze werkzaamheden.
 
Startmotoren en dynamo’s worden bij ons in optimale staat gebracht. Prijs/kwaliteit moet hierbij goed in verhouding staan. Wij beschikken over een uitgebreide voorraad ruildelen waardoor wij in staat zijn via ons ruilsysteem de klant meteen te helpen.
 
Ook voor de startmotoren en dynamo's in het zware segment, al dan niet massavrij voor bijvoorbeeld industrie en scheepvaarttoepassingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Revisie van brandstofpomp en verstuiver

Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring en kennis als het gaat om de revisie van brandstofpompen en verstuivers. Naast de laatste dieseltechnieken, zoals piëzo, common rail en pompverstuivers, zijn ook lijn brandstofpompen van 1 cilinder tot 12 cilinder en roterende/verdeler brandstofpompen bij ons in goede handen.

Wij vertegenwoordigen de merken Bosch, Delphi (voorheen Lucas/CAV) en Stanadyne.

Reinigen van benzine-injectoren

Benzinemotoren kunnen minder gaan functioneren als gevolg van vervuilde en/of defecte injectoren. Door de injectoren bij ons te laten reinigen en testen zullen ze weer optimaal gaan functioneren. Ook injectoren van direct ingespoten benzine motoren kunnen wij controleren.
C. Renes B.V.