Deutsch English Nederlands
Bosch Diesel Center
C. RenesC. RenesC. RenesC. Renes

Onze diensten

Revisie van startmotoren en dynamo's

Beoordelen en reviseren van het start en laadsysteem van een motor behoort tot een groot deel van onze werkzaamheden.
 
Startmotoren en dynamo’s worden bij ons in optimale staat gebracht. Prijs/kwaliteit moet hierbij goed in verhouding staan. Wij beschikken over een uitgebreide voorraad ruildelen waardoor wij in staat zijn via ons ruilsysteem de klant meteen te helpen.
 
Ook voor de startmotoren en dynamo's in het zware segment, al dan niet massavrij voor bijvoorbeeld industrie en scheepvaarttoepassingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Revisie van brandstofpompen en verstuivers

Wij hebben meer dan 55 jaar ervaring en kennis als het gaat om de revisie van brandstofpompen en verstuivers. Naast de laatste dieseltechnieken, zoals piëzo, common rail en pompverstuivers, zijn ook lijn brandstofpompen van 1 cilinder tot 12 cilinder en roterende/verdeler brandstofpompen bij ons in goede handen.

Door BOSCH zijn wij aangewezen als één van de Bosch Diesel Centers in Nederland. Naast BOSCH kunt u ook terecht met brandstofpompen en verstuivers van de merken Lucas/CAV, Delphi en Stanadyne.

Reinigen van benzine-injectoren

Benzinemotoren kunnen minder gaan functioneren als gevolg van vervuilde en/of defecte injectoren. Door de injectoren bij ons te laten reinigen en testen zullen ze weer optimaal gaan functioneren.
C. Renes B.V.