Deutsch English Nederlands
Bosch Diesel Center
C. RenesC. RenesC. RenesC. Renes

Over C. Renes B.V. Bosch Diesel Center

Grondlegger Cees Renes (sr) begon in de jaren 50 met het repareren van brandstofpompen in Groot-Ammers onder de naam Regro. Later besloot hij om dit uit te gaan breiden. Naast brandstofpompen revisie begon hij ook met het repareren van startmotoren en dynamo’s. Meer werk, dus er werd verhuisd. In 1960 is in Nieuwpoort Dieselservice C. Renes BV opgericht. Toen nog op de binnenhaven, later verhuisd naar het nu huidige pand op Bij de Kerk 37.

Koos Renes, de tweede generatie, bouwde het bedrijf samen zijn vrouw Jacky Renes-Ooms en met enthousiaste medewerkers verder uit tot Bosch Diesel Center. Inmiddels is onder zijn leiding ook de derde generatie binnen het bedrijf werkzaam.

We zijn een nuchter, benaderbaar en technisch bedrijf wat zich interesseert voor uw probleem of vraag. Hierin zoeken wij de beste oplossing, of het nu gaat om het geven van advies, het leveren van onderdelen of het uitvoeren van een revisie. We werken op basis van vertrouwen wat je, in onze optiek, enkel en alleen verdient als je zorgvuldig met elkaar omgaat en doet wat je zegt.

Duurzaam(heid) en MVO zijn termen die niet meer zijn weg te denken uit het bedrijfsleven. Wat ons betreft is dit ook niet meer dan normaal. Maatschappelijk verantwoord ondernemen streven we eigenlijk al sinds de oprichting van C. Renes BV in 1960 na. Beoordelen en reviseren in plaats van lukraak nieuw bestellen. Dit alles met behoudt van kwaliteit en garantie.

U kunt bij ons terecht voor het: Voor nieuws over ons bedrijf en algemeen nieuws uit onze branche, gaat u naar 'Nieuws'.

C. Renes B.V.