Deutsch English Nederlands
Bosch Diesel Center
C. RenesC. RenesC. RenesC. Renes

Producten

Startmotoren en dynamo's

Startmotoren en dynamo's worden door onze electro-afdeling weer in nieuwstaat gebracht mits dit economisch te verantwoorden is. Doordat we beschikken over een groot assortiment onderdelen in ons magazijn en een grote ruilvoorraad complete units kunnen we u snel bedienen. Dit geldt voor zowel 12V units als 24V units.

Brandstofpompen

Brandstofpomprevisie is de grondslag van C. Renes B.V. geweest. Sinds 1960 worden deze gereviseerd en getest. In onze dieselafdeling worden brandstofpompen van alle generaties, van 1 cilinder tot 12 cilinder, van roterend tot commonrail vakkundig geïnspecteerd en gereviseerd met, waar mogelijk, originele delen. Uiteraard worden de brandstofpompen getest en afgesteld op de door de fabrikant voorgeschreven opbrengsten of op wensen van de klant. Door op deze wijze te werken bent u en zijn wij verzekerd van een product van hoge kwaliteit.

Verstuivers

Verstuivers worden zwaar belast. Deze moeten dus gecontroleerd en/of gereviseerd worden. Ook hier werken we waar mogelijk met originele onderdelen. Mocht revisie niet meer mogelijk zijn of te duur, dan is een ruildeel een goede optie. Door hier een voorraad van te hebben bent u snel weer voorzien van de juiste componenten.

Voor het beoordelen van pompverstuivers bent u bij ons ook aan het juiste adres. Door de specifieke slag die de pompverstuiver maakt na te bootsen kunnen we deze goed beoordelen. 
 

C. Renes B.V.