Deutsch English Nederlands
Bosch Diesel Center
C. RenesC. RenesC. RenesC. Renes

Producten

Startmotoren en dynamo's

Startmotoren en dynamo's worden door onze electro-afdeling weer in nieuwstaat gebracht mits dit economisch te verantwoorden is. Doordat we beschikken over een groot assortiment onderdelen in ons magazijn en een grote ruilvoorraad complete units kunnen we u snel bedienen. Dit geldt voor zowel 12V units als 24V units.

Brandstofpompen

Brandstofpomprevisie is de grondslag van C. Renes B.V. geweest. Sinds 1960 worden deze gereviseerd en getest. In onze dieselafdeling worden brandstofpompen van alle generaties, van 1 cilinder tot 12 cilinder, vakkundig geïnspecteerd en gereviseerd met, waar mogelijk, originele delen. Uiteraard worden de brandstofpompen getest en afgesteld op de door de fabrikant voorgeschreven opbrengsten of op wensen van de klant. Door op deze wijze te werken bent u verzekerd van een product van hoge kwaliteit.

Verstuivers

Verstuivers worden zwaar belast. Deze moeten dus gecontroleerd en/of gereviseerd worden. Ook hier werken we zoveel mogelijk met originele nozzles en toebehoren. Mocht revisie niet meer mogelijk zijn, dan is een ruildeel een goede optie. Door ook hier een ruilvoorraad van te hebben bent u snel weer voorzien van de juiste units. 

Voor het beoordelen van pompverstuivers bent u bij ons ook aan het juiste adres. Door de specifieke slag die de pompverstuiver maakt na te bootsen kunnen we deze goed beoordelen. 
 

C. Renes B.V.